Octopus oversigt

 

Octopus moduler Brancheløsninger Online E-handel   Priser og Hosting      
     


Priser og Hosting - ASP Kundecenter

 

I disse ”outsourcing” tider er der flere og flere kunder, som efterspørger en Cloud-løsning baseret på afvikling over Internettet i stedet for etablering af eget serverudstyr.

 

Octopus ® ERP-/økonomisystem er som skabt til dette formål, da programmerne naturligt afvikles via ”tynde klienter” som ikke stiller væsentlige krav til PC-arbejdsstationer.

 

Data og programmer behandles på den centrale server, så kun taste-/musetryk og skærmbilleder trans­mitteres over netværket.

 

Fordelene ved en ASP-løsning er blandt andet :

 

- Nemt og hurtigt at komme i gang

- Ingen investering i dyrt serverudstyr

- Automatiske programopdateringer

- Ingen omkostninger til vedligeholdelse af serverudstyr

- Mulighed for leje af softwarelicenser

- Runtime opdateringer er inkluderet

- Ingen udgifter til backup af egen server

- Opbevaring af server og data i sikret serverrum

- Højeste mulige ”oppe-tid” fra flere lokationer

- 24 timers driftsovervågning

- Stabil E-handelsløsning

- Max. hastighed (upload) til afdelingskontorer

- Nem etablering af hjemmearbejdspladser

- Ingen uforudsete omkostninger

 

Derfor har vi etableret en park af fejltolerante kundeservere, som er placeret hos professionelt hostingcenter, hvor vi efter nøje overvejelser har valgt Netgroup Data Center A/S i Tåstrup.

 

Her er serverne professionelt sikrede mod ind­brud, brand og strømudfald, da 2 store diesel­generatorer står klar til at tage over, hvis elforsyningen skulle svigte og der er etableret en betryggende backup ordning, hvor der altid vil eksistere en ekstra sikkerhedskopi af gårsdagens data/programmer på en anden fysisk lokation.

 

Serverne, som alle er IBM xSeries 19” rack­modeller, har da også kørt perfekt siden installationen 24 timer i døgnet uden væsentlige afbrydelser. Alle vitale dele i serverene er dublerede (processor, harddiske, blæsere, strømforsyning og netkort), så vi skulle være sikret en ”oppe-tid” på så tæt på 100 procent som muligt.

 

Skulle en enhed gå i stykker, for eksempel en harddisk eller en strømforsyning, kører serverne videre og den defekte del kan udskiftes uden at afbryde driften. Alle harddiske er spejlede (raid 5), så data altid ligger på mere en én fysisk disk og det vil være næsten utænkeligt om flere harddiske skulle gå i stykke på nøjagtig samme tid.

 

Hvis en enhed svigter, får vores teknikere automatisk en melding både via mail og via sms, så enheden kan blive skiftet ud hurtigst muligt. Hos Netgroup Data Center findes de mest almindelige reservedele på lager, så der ikke er leveringstid herpå.

 

Vi disponerer over 4 x 1 gbits ”download/upload” kapacitet, så alle kunder med hurtige Internet-forbindelser kan udnytte deres hastighed fuldt ud.

 

    Octopus basispriser  
    Eksempel lille  
    Eksempel mellem  
    Eksempel stor  
    ASP Kundecenter  
    Rekvirer tilbud  
     
     
     
     
     
     
     
     
                     
     

This HomePage is Copyright © 2014 by Paarup Hansen ApS - all rights reserved.