Octopus oversigt

 

Octopus moduler Brancheløsninger Online E-handel   Priser og Hosting    
     


Om Paarup Hansen

Paarup Hansen ApS er et softwarehus med speciale i administrative IT-systemer. Som basis benytter vi vores egen Octopus programpakke, som er installeret både som enkeltstående PC-løsninger samt i større flerbrugermiljøer.

Selskabet ledes/ejes af Birte Paarup og Preben Hansen. Vi startede udviklingen af den første version i 1981 og besidder i dag et indgående detailkendskab til samtlige delfunktioner og til administrative værktøjer generelt.

Vi har domicil på Industrileddet 17, Svogerslev 4000 Roskilde i dejlige lyse lokaler med god plads til både kontorer, værksted, lager og undervisningsfaciliteter.

Via en konsekvent bekendelse til markedets industristandarder, er det lykkedes at videreføre investeringerne år for år, og Octopus fremstår i dag som et moderne standardsystem med en utrolig funktionsbredde og dybde. Selskabet har via egen drift kunnet finansiere den løbende videreudvikling og ekspansion uden ekstern kapitaltilførsel, hvilket beviser evnen til overlevelse i en ellers turbulent branche. Vi ønsker stadig at sikre en stabil udvikling med kontrolleret ekspansion og dermed en fortsat selvfinansiering.

UNIX har været vores naturlige udviklingsmiljø siden 1985, og vi råder i dag over moderne udstyr og udviklingsværktøjer, som sætter os i stand til at løse selv de mest krævende opgaver. Via moderne VPN-forbindelser kan vi hurtigt og effektivt servicere vores kunder uden hensyn til geografisk afstand eller afhængighed af postvæsenet ved fx. en hurtig programopdatering.

Vi lægger stor vægt på et godt og tæt samarbejde med vores kunder og ser således ikke leverancer af smarte IT-løsninger som et mål i sig selv. Ved at dyrke de personlige relationer opbygges en god kemi og et indgående virksomheds-/branchekendskab, som er grundlaget for, at begge parter opnår den maksimale gevinst og er samtidig for os en naturlig forudsætning for et blivende godt samarbejde.
 

Paarup Hansen ApS

Enghaven 59, Svogerslev
4000 Roskilde

Find os på Google Map

Telefon 46 38 33 55

E-mail service@octopus.dk


Brug os som sparringspartner i rationalisering af din virksomhed/organisation

 

     
    Introduktion        
    Stærke sider        
    Kontinuitet        
    Valgfri platform        
 

  Om Paarup Hansen

   

 

 

 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
           
                     
     

This HomePage is Copyright © 2018 by Paarup Hansen ApS - all rights reserved.