Octopus oversigt

 

Octopus moduler Brancheløsninger Online E-handel   Priser og Hosting      
     


Octopus ®  Kontinuitet

 

Hvis du beslutter dig for Octopus ® har du formodentligt købt økonomisystem for sidste gang i dit liv.
 

 
 

Med Octopus ® har du sikret dig en moderne ERP-løsning i mange år. Det ved vi godt, at der er mange andre leverandører som påstår, men hvor mange kan bevise rigtigheden 20 år bagud.

Vi har kunder, som har været med fra starten af udviklingen for over 20 år siden og i dag har de en moderne økonomistyring uden på noget tidspunkt, at have været nødsaget til at købe nyt system.

Octopus-brugere sikres en fremtidig kontinuitet gennem en unik serviceaftale. Vi har en løbende dialog med vore kunder og hvert år adderes en række nye funktioner, andre bliver reviderede og enkelte områder udskiftes måske helt til fordel for mere moderne principper.

 

 


En langtids investering

 
 

Dette har betydet en total kontinuitet for brugerne, hvoraf mange naturligt har skiftet platform flere gange, men hver gang har kunnet bevare såvel data som programmer.

Det er ellers en mere normal fremgangsmåde, at begrænse systemernes levetid til fordel for løbende annonceringer af helt nye produkter. For at få del i videreudviklingen, er kunderne ofte nødt til at kassere det gamle system og investere i et helt nyt. Hertil kommer ny uddannelse af personale, evt. genindtastning af kartoteksoplysninger, tab af statistikoplysninger m.m.

Vi vil ikke afvise, at andre leverandører har intensioner om en tilsvarende kontinuitet og i en salgssituation påstår, at dette er tilfældet.

Vi har blot ikke kendskab til andre systemer med et troværdigt bevis herpå !

 
   
 
 
    Introduktion  
    Stærke sider  
    Kontinuitet  
    Valgfri platform  
 

  Om Paarup Hansen

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                 
     

This HomePage is Copyright © 2018 by Paarup Hansen ApS - all rights reserved.