Octopus oversigt

 

Octopus moduler Brancheløsninger Online E-handel   Priser og Hosting      
     


Octopus ®  Stærke sider
 

Hurtig og robust database

 Octopus ® er godt valg, hvis du forventer at have store mængder data (produkter, kunder og transaktioner osv.).

Acucorp's Vision 5 er et meget robust og hurtigt filsystem, men det er ikke din eneste mulighed for et filsystem. Hvis du ønsker at gemme dine data i en 4GL relativ database, kan du vælge mellem de mest almindelige databasesoftware som Oracle, Informix, Microsoft SQL server, DB2 og ODBC.

Uanset hvad, vil du opnå den bedste ydeevne ved at bruge Acucorp native Vision 5 filsystemet, og selvom dette ikke er en reel 4GL relativ database, kan du stadig få adgang til alle dine data ved hjælp af en ODBC interface fra alle ODBC kompatible software-pakker.

Ud over de ovenstående muligheder kan du altid vælge at trække alle dine data tabeller fra Octopus til Microsoft Access, ved en foruddefineret automatisk import makro. Dette kan gøres også automatisk hver nat, så du altid vil se opdateret ERP data i dit MS Office-program. Dette kan også gøres til andre databaser som for eksempel Microsoft SQL Server.

Kompitabel med flerbrugersystem
 

 

Hvordan er dit ERP-systems "Multibruger bevægelighed"

Igennem de seneste 20 år har vi arbejdet med mange forskellige ERP-systemer, og kun meget få systemer kan håndtere de nødvendige, men meget komplekse post lock situationer på en ordentlig måde.

Octopus ® er fuld Multibruger bevægeligt. Det betyder, at en bruger for eksempel kan ændre et felt i en post i samme tid, at en anden bruger er ved at ændre et andet felt i samme record og selvfølgelig kan de to brugere tilføje eller trække fra værdier til/fra det samme område på samme tid.

Records er under ingen omstændigheder i fangeskab i mere end de nødvendige få millisekunder, så brugerne vil aldrig opleve en ventende pause på grund af andre brugeres interaktion med de samme data record.

Inden du vælger et ny ERP-system, bør du udføre en lille test. Prøv at ændre en af kundernes adresse linjer på én skærm og ændre navnet på den samme kunde på samme tid fra en anden skærm (samme kontonummer).

Hvis du oplever en ventetid på mere end 2-3 sekunder eller får en meddelelse, der fortæller, at en anden bruger anvender de data, du ønsker at se / ændre, skal du vælge et andet ERP-system - især hvis du forventer at få brug for mere end 4 - 5 samtidige brugere eller flere brugere som har adgang til programmet fra forskellige fysiske lokationer. Ellers kan du forvente store problemer i dit fremtidige daglige arbejde.

 

Vælg det rigtige Team for din ERP implementering

- En meget robust database på valgfri platform
- Fuldflerbrugerstyring på feltniveau uden
  mærkbar/generende låsning af databasen.
- Afvikling via "tynde klienter" sikrer en suveræn
  hastighed.
- Ingen besværlige procedurer for månedskifte
  eller årsskifte.
- Komplet revisionsspor på tværs af alle moduler
  og tilpasset nyeste lovgivning.
- Elektroniske betalingsfunktioner (ind- og
  udbetalinger).
- Fuld valutastyring og håndtering af et vilkårligt
  antal fremmede sprog på alle udgående
  dokumenter.
- Mulighed for lynhurtig Online E-Handel koblet
  direkte på ERP-løsningen med optimal
  sikkerhed.

Overlegen ydeevne

Et af de vigtigste faktorer for den overlegne ydeevne i Octopus ® er den nye teknologi i Acucorp's Thin Client's. I mange år har vi holdt fast ved vores gode gamle karakter baseret brugerflade, fordi hver gang vi forsøgte at migrere til grafisk miljø, vi oplevede en meget ringe resultater i forhold til de klassiske multi-user operationer, hvor programmerne udføres på samme pc ( server), hvor data filerne er gemt.

Når vi taler om resultater og ERP-systemer er det vigtigt, at datafiler IKKE transporteres på tværs af netværket mellem applikationsprogrammer og filserver. Programmerne skal opholde (og udføre) dataer på samme server som data filer, hvis du vil opnå et tilfredsstillende niveau af ydeevne, især med store datafiler og / eller fjernbrugere forbundet med internettet.

Når programmerne er fastsat og udføres på den samme computer som datafiler gemmes, er det kun tastetryk, musebevægelser / klik og skærm information, der sendes over netværket. Dette er langt mere effektiv, fordi mængden af data er meget mindre, end hvis programmerne på kundens pc'er bør læse data filer fra en filserver over netværket.

Selv in-house med kun lokalnetværk ved 100 Mbit, oplevede vi en forskel i ydelse på en faktor 40 mellem de gode gamle flerbrugermiljø og klient / server-konfigurationen, hvor det samme program blev henrettet på kundens pc, og datafiler var placeret på en anden pc som kun arbejdede som en fil og print server.

Men med en hurtig og effektiv multi-user teknik, var vi ikke i stand til også at omfatte moderne grafisk kontrol, fordi en sådan kontrol ikke er understøttet i den klassiske terminalemulatorer som bruges på kundens websted.

I 2002 fik vi det bedste fra de to verdener, da Acucorp frigav støtte til grafisk Thin Client's i en standard flerbrugermiljø. Nu var vi i stand til også at omfatte den grafiske Windows kontroller, og på samme tid få den overlegne ydeevne vores kunder brugte til at mødes.

Klientdelen af softwaren er gratis og fungerer stort set som Suns Java som en grænseflade mellem programmet på serveren og klienterne tastatur, mus og skærm. Men dog i en langt hurtigere en mere effektiv måde ved hjælp af Windows API rutiner på kundens websted .

Derudover virker Thin Client teknik direkte uden ekstra overhead og komplekse setup, som for eksempel med brug af en Citrix-server eller andre dyre lag oven på de centrale anvendelsesområder.

Det var en lang historie om tre meget vigtige emner, når vi taler ERP-systemer. Mange tak, hvis du stadig er med os, og læser dette, håber vi, at du har fundet indholdet relevant, og at vi har bragt dig en bedre forståelse af disse vigtige emner, og at du vil nyde de andre sider på dette site.

 

     
 
    Introduktion  
    Stærke sider  
    Kontinuitet  
    Valgfri platform  
 

  Om Paarup Hansen

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                 
     

This HomePage is Copyright © 2008 by Paarup Hansen ApS - all rights reserved.